VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Serviceverkstad / Däckhotell på Wahlstedts Bil

Däckhotell på Wahlstedts Bil

Trött på att släpa tunga och smutsiga hjul fram och tillbaka till verkstaden?  

Prova vårt däckhotell - mycket mer än bara däckförvaring.

Tvätt och rengöring - Viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Vi har miljövänlig däcktvätt.
Hjulskifte - När det är dags att byta till vinter- eller sommardäck bokar du tid hos oss och under tiden du väntar bjuder vi på kaffe.
Kontroll av däck och lufttryck - Om däcken är utslitna meddelar vi dig att de måste bytas ut.

Detta paket kostar från 749:- / halvår eller säsong.

Vi har inte bara däckförvaring utan mer

Vi kan din bil, dess köregenskaper och hjälper dig hitta rätt däck. Vi har ett brett sortiment av däck och fälgar för de flesta bilmärken.
Vi rengör dina däck, kontrollerar mönsterdjupet och ser till att de är fria från vägsalt och andra föroreningar. Däcken förvaras torrt och mörkt, allt för att de ska hålla så länge som möjligt.
Däckskiftet utförs av våra professionella medarbetare som ser till att däcken sitter som de ska.
I våra butiker finner du också aktuella och bra tillbehör kring allt som har med dina däck att göra, t.ex. fälgrengöring och låsbara bultar.
Är osäker på hjulinställningen? Låt oss göra en kontroll. Med rätt hjulinställning minskar du slitaget och slipper onödiga kostnader som ökad bensinförbrukning. Dela upp betalningen med Wahlstedts  kortet.
Med däcken på däckhotell får du tid för annat
Som kund hos oss får du tid över för annat. Du slipper släpa tunga och smutsiga hjul. Dessutom sparar du utrymme hemma i förrådet.

Välj paket efter dina behov & önskemål

Vi erbjuder olika paket för att du som kund ska få den service som passar just dig.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se