VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Serviceverkstad / Dialogen

Dialogen

Innan vissa reparationer påbörjas är det en fördel att gå igenom bilen med kunden för att kunna ställa rätt diagnos och diskutera upptäckta fel innan beställning av reservdelar och arbete.
Därför erbjuder vi tjänsten Dialog till en fast kostnad. Under dialogen tas ett felminne på bilen och det utförs en okulärkontroll enligt specifikationer för bilmodellen. Därefter bokas arbetet upp och förplanering av erforderliga reservdelar utföres.
En Dialog spar tid & pengar och minimerar risken för missförstånd

Torben Kirch

Servicerådgivare skador
Telefon: 0141 20 25 01 
E-post: torben.kirch@wahlstedtsbil.se

Dusan Novakovic

Verkstadschef Skador
Telefon: 0141 20 25 01 
E-post: dusan.novakovic@wahlstedtsbil.se

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se