VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Serviceverkstad / Glasskador

Glasskador

Glasskada, stenskott eller rutbyte

Rutbyte och stenskott

Bilglas kan gå i kras - ett stenskott kan bli riktigt knas Var lugn, Wahlstedts både lagar och byter bilglas.
Då glas är en bärande konstruktion, och därför viktig i en nödsituation, gör vi som vid nyproduktion, byter glas med precision
Vi har spetsutbildad personal och arbetar enbart med original

Kör du Volkswagen, Audi eller Skoda är Wahlstedts Bil ditt naturliga val.


Din bil förtjänar några riktiga glasproffs!

Med hjälp av våra skadetekniker och glasmästare får du många ögon som kan granska och åtgärda skador på din bil. Vi lämnar alltid kompletta kostnadsförslag och vi reparerar hellre, än att byta ut. Ofta för att kunna hålla ned kostnaderna för dig, men också för att reparation och återanvändning är bättre för miljön.

Högsta kvalitet även i limning och montage

Helheten är extra viktig när det gäller framrutan, eftersom den är en bärande del av bilens kaross. Som auktoriserat bilglasmästeri kan du vara trygg i att vi arbetar efter högt ställda kvalitetskrav – och att vi bara använder de originaldelar som skräddarsytts för respektive märke.

När är det dags att byta vindruta?

Stenskott och partiklar i luften är några av de faktorer som påverkar din vindruta och som med tiden sliter ut den. Studier hos Statens Väg- & Transportforskningsinstitut har visat att slitage på bilars vindrutor ger nedsatt sikt redan efter cirka 8 000 mil. Genom en enkel glasbesiktning hos oss får du ett kvitto på rutans kondition.

Kontakta vår serviceverkstad på telefonnummer  0141-20 25 00 

eller på: bokningsformuläret>>>

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se