VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

Snart världspremiär för helt nya Volkswagen Golf

Publicerad 2019-10-14, 14:37

Den 24 oktober presenterar Volkswagen den åttonde generationen av Golf vid en världspremiär i Wolfsburg, Tyskland. Inledande skisser ger en inblick i designen.

Om det finns en bil man kan kalla en storsäljare i årtionden är det Golf. Den har utvecklats kontinuerligt från en generation till nästa och har etablerats över hela världen.
I den nya åttonde generationen har styrkorna förbättrats ytterligare. Nya Golf är mer digitaliserad och uppkopplad än någonsin tidigare, den är full av innovationer och har en uttrycksfull design.
Förutom nya effektiva motorer ger ytterligare förbättrad fjädringsteknologi ännu bättre smidighet.
Nya Golf sätter också en ny standard när det gäller den digitaliserade och uppkopplingsorienterade interiören, dess assistanssystem och de online-baserade funktionerna och tjänsterna.
Den exteriöra designen är mer uttrýcksfull än någonsin tidigare, och ändå är den direkt igenkännlig som en Golf från alla vinklar. På insidan definierar nya färger och tyger utseendet, liksom en ny digital cockpit.
Den nya generationen av Golf gör entré på de första marknaderna i december. Lanseringstidpunkt för den svenska marknaden är ännu inte fastställd.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.