VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

Sverigepremiär för e-tron Sportback vid eCarExpo

Publicerad 2020-02-06, 15:55

Audi ställer ut på eCarExpo på Friends Arena i helgen. I samband med elbilsmässan är det Sverigepremiär för elbilen Audi e-tron Sportback. Besökarna kan även provköra eldrivna Audi e-tron som blivit en försäljningsframgång med över 750 levererade bilar.

  • Audis andra elbil visas på elbilsmässan eCarExpo den 7-9 februari
  • I montern även laddhybriderna A6, A7 och Q5 TFSI e samt elbilen Audi e-tron
  • Över 750 levererade Audi e-tron i Sverige, fjärde mest sålda elbilen i januari
2019 inledde Audi elektrifieringsoffensiven på allvar med eldrivna Audi e-tron. Modellen har haft en stark efterfrågan i Sverige, vilket gjorde den till marknadsledare i sitt segment med över 750 levererade bilar t.o.m. januari. Och mer är på gång. Audi investerar ca 120 miljarder på e-mobilitet fram till 2024, vilket bl.a. skall resultera i 30 laddbara bilar varav 20 helt eldrivna under de kommande fem åren.
I samband med elbilsmässan är det Sverigepremiär för Audis andra elbil, Audi e-tron Sportback. Elsuven har en sportig coupedesign och mycket gemensamt med Audi e-tron. Båda byggs 100 % klimatneutralt i Bryssel och delar grundkonstruktion, vilket bl.a. betyder extremt snabb laddkapacitet på 150 kW. Det största batteriet ger en räckvidd på upp till 446 km enligt WLTP. Lanseringen hos de svenska återförsäljarna sker i april men bilen går att beställa redan nu.
I montern visas även laddhybriderna Audi Q5, A7 och A6 TFSI e. De förstnämnda är redan beställbara medan Audi A6 TFSI e väntas få försäljningsstart senare under året. I Audis modellprogram finns även laddhybriderna Audi Q7, A3 och A8.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.