VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

Audi förlänger sponsorskapet av alpina världscupen

Publicerad 2022-10-22, 16:28

Audi och internationella skidförbundet FIS har förlängt sitt mångåriga partnerskap i ytterligare fyra år, till säsongen 2025/2026. Det offentliggjordes i samband med säsongspremiären för den alpina världscupen i österrikiska Sölden i helgen.

Audi fortsätter därmed att vara det ledande bilmärket inom vintersport och är dessutom partner till skidlandslagen i vintersportnationerna Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien och Frankrike liksom i Norge och i Sverige. Audi och den alpina sporten har varit tätt sammankopplade i årtionden, där samarbetet med det tyska skidförbundet startade redan 1984. Med förlängningen av samarbetet är Audi även exklusiv bilpartner till FIS och många alpina landslag.
Audi kommer därmed fortsätta sin närvaro i den alpina världscupen och synas både på plats och i media åtminstone till säsongen 2025/2026. Under de välkända störtloppen i Kitzbühel och i schweiziska Wengen kommer de eldrivna Audi-modeller att vara i fokus för att markera märkets omställning mot eldrift.
- Partnerskapet inom den alpina världen är en perfekt plattform för oss i Sverige, där vi har en lång skidtradition ända sedan Stenmarks dagar. Det ger oss ett naturligt sammanhang att kommunicera med alla skidintresserade, och samtidigt lyfta fram fördelarna med quattro fyrhjulsdrift på snö och is, säger Madeleine Kjessler, marknadschef Audi Sverige.
Traditionsenligt startar skidsäsongen i österrikiska Sölden i helgen med storslalom både för damer och herrar. Den 29-30 oktober är det sedan dags för störtlopp för herrar och en vecka senare för damer i Zermatt/Cervinia. 

Audi fortsätter som partner till internationella skidförbundet (FIS). På bilden alpina landslag från Tyskland, Frankrike, Italien, Norge, Österrike, Sverige och Schweiz inför säsongspremiären i Sölden.

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se