VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Tillbehör

Tillbehör och reservdelar

Originaldelar fungerar och är bättre. 
De tillverkare vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav.
Reservdelar som inte är perfekt anpassade för din bil förkortar bilens livslängd, försämrar köregenskaperna och sänker i sin tur andrahandsvärdet.

Tillbehörskatalogen

I våra tillbehörskataloger kan du söka efter biltillbehör för just din Volkswagen, Audi och Skoda och se aktuella kampanjpriser. Här finns accessoarer i mängder, takboxar, fälgar,  bilvårdsprodukter och mycket, mycket mer.  Skapa din inköpslista och handla i våra  butiker.


Tillbehörskatalogen Volkswagen

Tillbehörskatalogen Audi

Tillbehörskatalogen Skoda

Tillbehörskatalogen VW Transportbilar

Kontakta vår reservdelsavdelning på telefonnummer 0141-20 25 03 
eller på mejl: Lagret@wahlstedtsbil.se
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se