VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Köp bil / Köpa Volkswagen / Volkswagen erbjudande / Volkswagen Passat Sportscombi erbjudande

Passat Alltrack Executive Business Edition erbjudande på Wahlstedts Bil

Passat Alltrack TDI 200 DSG 4MOTION Executive Business Edition

Passat Alltrack är rustad för det mesta. Den har bland annat högre markfrigång, 4MOTION fyrhjulsdrift, automatlåda och robusta detaljer i exteriören. Välutrustad från start med assistans- och säkerhetssystem som hjälper dig med körningen, trådlös uppkoppling med Wireless App-Connect och flexibelt bagageutrymme med fällbara säte och uppfällbart golv. Executive Edition är en extrautrustad version av Alltrack. Bilar finns hemma med snabb leverans!

Passat Alltrack TDI 200 DSG 4MOTION Executive Business Edition

Ingår i Executive Business Edition: 

• Ambientebelysning LED 

• Bagagelucka elektrisk öppning/stängning

• IQ. Light Matrix LED-strålkastare med Dynamic Light Assist 

• Uppvärmbar multifunktionsratt

• Digital Cockpit Pro med mera.

Vi köper er bil Vi köper/byter gärna in er nuvarande bil! Välkommen att kontakta en säljare på Wahlstedts Bil i Motala eller fyll i formuläret här för att få bilen värderad. 

Bränsleförbrukning blandad körning från 6,4/100 km. CO2-utsläpp från 146 g/km.

OBS! Bilen på bilden kan vara extrautrustad.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

BIL I LAGER PRIS:
424.900 kr

inkl metallic, dragpaket, parkeringsvärmare, easy open & easy close full keyless med el-baklucka.

Ordinarie pris 456 200 kr. Bränsleförbrukning blandad körning från 5,8 l/100 km, CO2-utsläpp från 153 g/km. Miljöklass Euro 6 DG. Värden enligt WLTP. Erbjudandet går ej att kombinera med andra avtal eller rabatter och gäller tom 30/9 2022. Bilen på bilden är extrautrustad. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser.

Kontakta våra säljare här!Till alla erbjudande på Volkswagen
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se