VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

Begagnade bilar på Wahlstedts Bil

Garantivillkor begagnade bilar

Vi är anslutna till MRF, vilket borgar för en trygg och seriös bilaffär. Våra begagnade bilar är testade, genomgångna och varudeklarerade enligt konsumentverkets riktlinjer samt i nivå med MRF rekommendationer . Kontakta oss för mer information angående finansiering och försäkringsalternativ.
Vid köp av begagnad bil hos oss finns följande garantier:
En månads trafikgaranti på bilar med ett pris under 50 000:-.
Tre månaders trafikgaranti på bilar som gått mer än 10000 mil med ett pris på minst 50000:-.
Tre månaders MRF-garanti på bilar som är högst 6 år och gått maximalt 10 000 mil.
Sex månaders MRF-garanti på bilar som är högst tre år och gått maximalt 5.000 mil.

Läs mer om vår trafikgaranti >>>

Läs mer om vår MRF-garanti (PDF)
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.