VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Sälj bil

Sälj bil till Wahlstedts Bil i Motala

Vi köper din bil

Vill du slippa att lägga ner tid på att sälja din bil själv?
Vi är experter på bilar och kan på ett tryggt och enkelt vis hjälpa dig.
Vi köper alla märken men är extra intresserade av våra egna märken Volkswagen, Audi, och SKODA. Bilens miltal får max vara 12000 mil för att vi ska kunna köpa in bilen. Du kan få ett ungefärligt pris över telefon/mail, om det är intressant bokar vi sedan in en tid för att testa bilen och drar därefter av för eventuella brister. Fyll i formuläret eller kontakta oss nedan så återkopplar vi till dig.

Vi köper din bil, ring eller mejla. Vi byter in alla märken!
Ring till: 0141-22 76 43 eller 0141- 21 60 40.
Maila till: begbil@wahlstedtsbil.se så återkommer vi med ett bud.

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.