VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Originaldepån

Wahlstedts Bil i Motala är med i Originaldepån! – Ett gemensamt koncept för Volkswagengruppens återförsäljare för att förbättra kunderbjudandet inom service och verkstad.

Originaldepån består av auktoriserade återförsäljare inom Volkswagengruppen och samlar över 75 serviceanläggningar från norr till söder, vilka fungerar som en förlängning av biltillverkaren. Vi kan allt om din bil, vi har data om den från tillverkning till nutid. Hos oss kan bilägare som kör Volkswagen, Skoda och Audi få kvalificerad och specialiserad service, som i förlängningen leder till ett högre andrahandsvärde. Tillsammans genomför Originaldepån rikstäckande kampanjer för att skapa mervärde för kunderna.

Varför välja Originaldepån

Kvalitet:

Vi garanterar högkvalitativa produkter och tjänster som är godkända av Volkswagen–gruppen. Det betyder att tillbehör, reservdelar och tjänster uppfyller tillverkarens strikta standarder för kvalitet och säkerhet. Och vi använder oss alltid av originaldelar.

Anpassade lösningar:

Vi erbjuder tillbehör och tjänster som är specifikt utformade för att passa och fungera optimalt med just din bilmodell. Det resulterar i att du behåller bilens ursprungliga egenskaper och prestanda.

Expertis:

Vår personal har genomgått omfattande utbildningar och har kunskapen som krävs för att ge utföra service och ge råd om den bästa produkten eller tjänsten för just din bil.

Garanti och support:

När du köper tillbehör eller tjänster från oss kan du dra nytta av utökade garantier och support direkt från tillverkaren.

Håller bilen uppdaterad:

Vi har tillgång till de senaste programvaruuppdateringarna och tekniska uppgraderingarna från bilens tillverkare. Detta säkerställer att din bil alltid har tillgång till de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.

Helhetslösningar:

Vi erbjuder ofta paketlösningar som inkluderar service, tillbehör och andra tjänster till fördelaktiga priser. Detta kan ge en mer kostnadseffektiv och bekväm lösning för dig som är bilägare.

Dokumenterad service:

När du servar din bil hos oss sätter vi en stämpel i den digitala serviceboken.
Detta ger dig full koll på vad som utförts på din bil samtidigt som du ser till att bilen bibehåller sitt värde.

Mobilitetsgaranti:

När du servar din bil hos oss med en så kallad Originalservice får du automatiskt vår Mobilitetsgaranti. Detta innebär att skulle olyckan vara framme oavsett var i Europa du befinner dig kan du känna dig trygg med att du alltid kommer att få hjälp.

Originalservice 4+ och Originalservice 8+

Om din bil är mer än fyra år eller åtta år kan vi erbjuda allt som kommer med en Originalservice men till ett lägre pris. Du förlänger då bilens livslängd utan att tumma på bilens säkerhet – helt enkelt förlängd körglädje!

Tillbehör och reservdelar

Originaldelar fungerar och är bättre. 

De tillverkare vi väljer att samarbeta med måste uppfylla mycket strikta krav. Reservdelar som inte är perfekt anpassade för din bil förkortar bilens livslängd, försämrar köregenskaperna och sänker i sin tur andrahandsvärdet.

Tillbehörskatalogen

I våra tillbehörskataloger kan du söka efter biltillbehör för just din Volkswagen, Audi och Skoda och se aktuella kampanjpriser. Här finns accessoarer i mängder, takboxar, fälgar,  bilvårdsprodukter och mycket, mycket mer.  Skapa din inköpslista och handla i våra  butiker.

Vill Du kontakta verkstaden i annat ärende än service kan du skicka ett mail till oss - Vi svarar så snart som möjligt. 

maila till: bokning@wahlstedtsbil.se
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.