VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Om oss / Coronainformation

På Wahlstedts Bil vill vi att både ni och vi håller oss friska samt så långt det är möjligt inte utsätta någon i riskgrupp för smitta.


Vi ser till att följa alla gällande rekommendationer och vi har gjort förändringar i våra rutiner för att du ska kunna känna dig trygg med att besöka oss. 

Uppdaterade rutiner: 

• Vid verkstadsbesök använder vi engångsskydd för ratt, växelspak och säte.
• När du provkör eller hyr en bil hos oss är handtag, ratt, växelspak och nyckeln desinficerad.
• För att underlätta verkstadsbesöket för dig som kund erbjuder vi följande: Vi kan hämta och lämna din bil hemma hos dig. (Efter överenskommelse och för dig inom riskgruppen) Vi kan ta emot din bil utomhus. (Efter överenskommelse vid bokning) När vi inte har öppet kan du som vanligt lämna nyckeln i vårt nyckelinkast. 
•  Vid avhämtning av din bil går det bra att betala med banköverföring, Swish eller kortbetalning. Om dessa betalmedel saknas har vi möjlighet till fakturering. 
• Vi hälsar glatt men undviker att ta i hand! 

Köp bilen på distans 

• Vid avhämtning av din bil går det bra att betala med banköverföring, Swish eller kortbetalning. 

Kommunicera med oss 

• Kommunikation går att lösa via telefon och mejl.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.