VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

Skadeverkstad

Wahlstedts Bil AB är auktoriserade att utföra service och reparationer för Audi, Skoda och Volkswagen.

Driftsäkerheten på dagens bilar är mycket hög. Emellertid blir bilarna mer och mer tekniskt avancerade och det ställer väsentligt högre krav på våra tekniker och utrustning än för bara ett par år  sedan. 
Vår storlek innebär att vi har kapacitet att kontinuerligt satsa på ny teknik och vidareutbildningar. 
Vi har skadereparatörer som är specialister på att reparera och återställa din bil till ursprungligt skick. Vi använder alltid originaldelar som har perfekt passform och har högsta kvalité.  
Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen och vi hjälper dig igenom hela processen med din skada.  
Vid skada anmäl skadan till försäkringsbolag, kontakat oss för tidsbokning och rådgivning (skadenummer tillgängligt ) och vid inlämnande av din bil plocka ur alla lösa egendomar. 

Gör livet enklare – låt oss hämta och lämna din bil.

Har du bokat servicetid? Ingen panik!

I samband med ditt verkstadsbesök hämtar vi din bil och vi lämnar tillbaka den till ett förmånligt pris.
Fråga gärna också efter vårt erbjudande om Ersättningsbil – där du kan fortsätta att vara mobil, även när din bil är inne på service. Eller varför inte, prova en av våra lånecyklar ”kostnadsfritt” medan vi tar hand om er bil
Fråga din servicerådgivare!
Prisexempel: 
¨Hämta & lämnaservice¨ 800:- inom en radie av 20 km

Kontakta vår skadeverkstad

Torben Kirch

Servicerådgivare skador
Telefon:0141-20 25 01
E-post: torben.kirch@wahlstedtsbil.se

Dusan Novakovic

Verkstadschef Skador
Telefon: 0141-20 25 01 
E-post: dusan.novakovic@wahlstedtsbil.se

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se