VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Om oss / Om Wahlstedtsbil AB

Om Wahlstedts Bil AB

Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt.
Den tredje generationen i familjen Marcus och Isabelle jobbar även inom företaget. 
Robert Wahlstedt övertog agenturen för Volkswagen och Scania andra maj 1964 och styrde verksamheten från Fabriksgatan i Motala. Sedan 1973 finns vi på Vintergatan där verksamheten utvecklats och successivt kunnat expandera.

Wahlstedts Bil AB är idag, med 73 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet.

Utomordentligt nöjda kunder

Hos oss ska du få ett förstklassigt kundmöte och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss möts du av hjälpsam och engagerad personal liksom ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Nöjda kunder är något som gör oss glada och ger oss positiv energi att utvecklas vidare. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar vill vi att du hör av dig.

ISO-certifierade för Miljö och Kvalitet

Genom kontinuerlig utbildning av personalen skapas ständiga förbättringar. Wahlstedts verksamhet präglas av kompetenshöjande och personalstimulerande åtgärder samt av stor miljöomsorg. Våra anläggningar ska så långt det är ekonomiskt möjligt utnyttja den senaste tekniken för miljöriktig hantering i verksamheten och i hanteringen av avfall från anläggningen. Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 14001 och 9001. Läs mer under rubriken "Miljö och Kvalitet" till vänster.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss.

Mauritz Wahlstedt verkställande direktör. 

Wahlstedts Bilaktiebolag 
Org.nr: 556089-6598 
Företaget har sitt säte i Motala 

Klicka här om du vill veta mer om Wahlstedts Bil historia som företag.

Leverantör hos Wahlstedts Bil AB.

Vi effektiviserar vår fakturahantering fr.o.m. 1/11 2021. Därför är det viktigt att Ni som leverantör använder rätt fakturaadress och att referensnummer på fakturan. 

Saknas märkning kommer fakturan att återsändas till Er för komplettering. 

Effektiviseringen innebär att vi numera erbjuder två alternativ för Er att leverera fakturor. Vårt önskemål är att företrädesvis få fakturorna som PDF- faktura men pappersfaktura går fortfarande också bra.  

Ny fakturaadress: 

Wahlstedts Bil AB
Fack 110478 R 011
106 54  Stockholm 

PDF-faktura Mejladress: bitsdata.mailinvoice@postenscanning.se

OBS! Endast en faktura (inkl. bilagor) per pdf-fil accepteras samt att ovanstående adress ska framgå på fakturan. 

OBS! Leveransadressen är oförändrad, vi kan inte ta emot något gods på ovanstående adress. 

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.