VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Köp bil / Köpa ŠKODA

Köpa ŠKODA på Wahlstedts Bil i Motala

ŠKODA är en av de äldsta biltillverkarna i världen, grundat 1895. ŠKODA representerar överlägsen funktionalitet och enkelhet. Att köpa en Skoda är ett smart val. Både när det gäller intelligenta funktioner runt själva bilen och genom att få pengar över till annat. Skoda har ett brett modellutbud från Fabia, Scala, Octavia, Superb, Karoq, Kodiaq och Enyaq iV.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig

Modeller ŠKODA

Upptäck ŠKODAS breda sortiment av bilar. Vad sägs om klassiker som ŠKODA OCTAVIA, ŠKODA ENYAQ eller ŠKODA SUPERB? Här hittar du en bil för just din livsstil – oavsett om du letar efter en modell inom småbilsklassen, familjebil eller elbil. 

Vi hjälper dig gärna att hitta din nya bil.

ŠKODA FABIA

Helt nya FABIA tar ŠKODAs formspråk ytterligare ett steg framåt. I sitt utseende är den självsäker och interiören är sofistikerad in i minsta detalj och rymlig på alla sätt. Modern design och teknik i kombination med ett av de största bagageutrymmena i sin klass.
ŠKODA FABIA läs mer
Förbrukning, blandad körning 5.6 - 6.0 l/100km
CO₂-utsläpp bensin/diesel 127 - 137 g/km

ŠKODA OCTAVIA COMBI

Fjärde generationen OCTAVIA COMBI erbjuder förutom den imponerande nya designen ännu större utrymmen, fler smarta lösningar, den senaste avancerade tekniken och säkerhetssystem. Finns även som laddhybrid.
ŠKODA OCTAVIA COMBI läs mer
Förbrukning, blandad körning 4.2 - 5.9 l/100km
CO₂-utsläpp bensin/diesel 111 - 154 g/km

ŠKODA SUPERB COMBI

ŠKODA SUPERB COMBI fortsätter att stadigt bära det ikoniska, dynamiska designspråket i ŠKODA SUPERB. Förutom den sköna komforten för hela familjen finns det enorma mängder utrymme för att göra bilen så praktisk som möjlig. Finns som laddhybrid.
ŠKODA SUPERB COMBI läs mer
Förbrukning, blandad körning 5.0 - 7.1 l/100km
CO₂-utsläpp bensin/diesel 132 - 165 g/km

ŠKODA ENYAQ iV

Följ med på äventyret mot en elektrisk framtid. ENYAQ iV kombinerar körglädje, komfort och säkerhet med generösa innerutrymmen för hela familjen. Njut av en femsitsig eldriven SUV med upp till 538 km *. Välkommen till en ny värld av ŠKODA.
ŠKODA ENYAQ iV läs mer
Elförbrukning, blandad körning 163 - 184 Wh/km 
CO₂-utsläpp eldrift 0 g/km

ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV

ENYAQ COUPÉ iV är en helt eldriven sportig SUV som erbjuder generösa utrymmen och otrolig körglädje. Modellen andas sport i den exteriöra och interiöra designen, fyrhjulsdriften och maxeffekten på 299 hk. Räckvidd 497 km *.
ŠKODA ENYAQ COUPÉ RS iV läs mer
Elförbrukning, blandad körning 173 - 180 Wh/km CO₂-utsläpp eldrift 0 g/km

ŠKODA KAMIQ

En rymlig och praktisk crossover som inte bara har en oöverträffad markfrigång, den är även bekväm att köra och att åka med i. STYLE Adventure Edition inkluderar dragpaket (backkamera, elektriskt dragkrok och baklucka), parkeringssensorer fram och bak och tonade rutor.
ŠKODA KAMIQ läs mer
Förbrukning, blandad körning 5.3 - 6.3 l/100km
CO₂-utsläpp bensin/diesel 121 - 143 g/km

ŠKODA KODIAQ

Nya ŠKODA KODIAQs design imponerar, men tar samtidigt hänsyn till familjens vardagliga behov. Njut av nya ŠKODA KODIAQ, med den senaste tekniken och sittplatser för upp till 7 personer.
Förbrukning, blandad körning 5.9 - 8.4 l/100km
CO₂-utsläpp bensin/diesel 153 - 191 g/km
ŠKODA KODIAQ läs mer
* Angivna värdena för CO2-utsläpp och bränsleförbrukning är enligt körcykeln WLTP.

ŠKODA - Kontakt säljare

Lars Karlsson

Märkeschef ŠKODA
Säljare begagnade bilar

Telefon: 0141-21 60 51 
E-post: lars.karlsson@wahlstedtsbil.se

Arne Persson

Säljare ŠKODA
Säljare begagnade bilar 

Telefon: 0141-21 60 50 
E-post: arne.persson@wahlstedtsbil.se

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.