VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

Säljstart för uppdaterade Kamiq – med en sportigare och mer självsäker look

Publicerad 2023-12-13, 11:14

Idag den 13 december startar försäljningen av uppdaterade Kamiq. Fyra år efter den initiala lanseringen av populära crossover-SUV:en får den nu ett ansiktslyft som innebär en ny sportigare design och flera tekniska uppgraderingar.

Den nya designen på Kamiq har ett betydligt sportigare uttryck. Den präglas framför allt av skarpa designlinjer tillsammans med nya slimmade strålkastare. Dessutom har Kamiq fått en uppdaterad grill som förstärker den robusta framtoningen.
Kamiq kan för första gången utrustas med full LED-matrixstrålkastare, vilket förutom att vara en trevlig designdetalj även ökar säkerheten. Dessutom blir digital instrumentpanel (8 tum) och Škodas infotainment-display (8,5 tum) standard i samtliga utförande.
På den svenska marknaden erbjuds Kamiq med bensinmotor (från evo2-generationen) – 1,0 TSI med 110 hk. En annan nyhet är att utrustningsnivåerna ändras, där Ambition och Style slås samman och bildar Selection. Uppdaterade Kamiq erbjuds därför i Sverige somSelection och sportiga Monte Carlo.
Lansering
Nya uppdaterade Kamiq har säljstart idag, 13 december, ordinarie priser från 309 500 kr.

Škoda Auto
- Fokuserar på tre prioriteringar med sitt ”Next Level Škoda”-program för framtiden: att utöka modellportföljen inom elbilssegmentet, att utforska nya marknader för ytterligare tillväxt i volymsegmentet och att göra konkreta framsteg inom hållbarhet och mångfald. - Erbjuder för närvarande sina kunder nio personbilserier: Fabia, Octavia, Superb, Kamiq, Karoq, Kodiaq och Enyaq. - Levererade över en miljon fordon till kunder runt om i världen 2020. - Har tillhört Volkswagen-gruppen i 30 år. Volkswagen Group är en av de mest framgångsrika fordonstillverkarna i världen. I samarbete med gruppen utvecklar och tillverkar Škoda Auto självständigt fordon samt komponenter, motorer och växellådor. - Verkar på tre platser i Tjeckien; tillverkar i Kina, Slovakien och Indien främst genom koncernpartnerskap, samt i Ukraina med en lokal partner. - Sysselsätter cirka 42 000 personer globalt och är aktiv på mer än 100 marknader.

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.