VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

ŠKODA ENYAQ iV utsedd till ”Årets familjebil 2021”

Publicerad 2021-11-30, 10:32

Juryn för Tidningen Motorföraren har utsett ”Årets familjebil” där ŠKODA ENYAQ iV vinner den prestigefyllda utmärkelsen. Det är sjätte gången som ŠKODA tar emot utmärkelsen.

Tidningen Motorföraren, som ges ut av MHF (Motorförarnas Helnykterhetsförbund), utser varje år ”Årets familjebil”. Juryn består av nio kunniga motorjournalister som röstar på sin favorit med tydliga motiveringar.
Det juryn fastnade för gällande ŠKODA ENYAQ iV var bland annat rymligheten och de smarta lösningar som ŠKODA erbjuder, men också den höga komforten. ”Enyaq iV är i det här gänget det förnuftigaste valet för barnfamiljen som vill ta steget till en elbil” motiverar juryn.
Kriterierna för Årets familjebil lyder att den ska vara praktisk, säker, ekonomisk, samt ha bra miljöprestanda. Dessutom ska vinnaren börja säljas under året.
– Vi på ŠKODA är otroligt stolta över att få ta emot den här utmärkelsen i ett starkt finalfält. Det känns roligt att ha en så kompetent och rymlig bil som passar en bred målgrupp, särskilt barnfamiljen som numera kan köra fossilfritt. Vi hoppas att fler ska upptäcka fördelarna – framför allt de ekonomiska – med ENYAQ iV framöver, kommenterar Hanna Westrin, pressansvarig på ŠKODA Sverige.
Även föregående år, 2020, vann ŠKODA denna utmärkelse men då med modellen Superb iV och totalt har ŠKODA vunnit utmärkelsen sex gånger.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se