VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala
 

ŠKODA ENYAQ iV - ”Årets smartaste bilköp 2021” och finalist i ”Car of the year 2022”

Publicerad 2021-12-10, 15:29

ŠKODA ENYAQ iV fortsätter att kamma hem fina utmärkelser. Nu har ENYAQ iV belönats med utmärkelsen ”Årets smartaste bilköp 2021” av Riksförbundet M. Dessutom är ENYAQ iV en av sju finalister i ”Car of the year 2022”.

Riksförbundet M Sverige har utsett ŠKODA ENYAQ iV till den mest kompletta elbilen för familjen i dag. De motiverar att ŠKODA ENYAQ iV är en helt utsläppsfri elbil med lång räckvidd, generösa utrymmen, smarta och lättanvända funktioner samt högsta säkerhet. Interiören kombinerar toppmodern teknik med en logisk och användarvänlig förarmiljö. Standardutrustningen är hög och ENYAQ iV har både generöst med säkerhetsfunktioner och smarta lösningar för att förenkla vardagen.
– ŠKODA ENYAQ iV är en rymlig, säker och bekväm elbil som gör övergången till elektrifierat både rolig och enkel för familjen. Den är en trygg investering för en utsläppsfri framtida mobilitet, skriver Heléne Lilja, chef kommunikation och samhälle på Riksförbundet M Sverige.
Under året har ŠKODA ENYAQ iV belönats med tre prestigefulla utmärkelser:
  • Årets miljöbästa bil, av organisationen Gröna Bilister.
  • Årets familjebil, av tidningen Motorföraren.
  • Årets smartaste bilköp, av Riksförbundet M Sverige.
Utöver ovan nämnda fina utmärkelser har ENYAQ iV blivit framröstad till en av sju finalister i ”Car of the year 2022” som avgörs i februari nästa år. Vinnaren utses av en jury bestående av 61 erfarna motorjournalister från hela Europa.
Läs mer om alla ŠKODA ENYAQ iV testvinster här.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se