VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Köp bil / Köpa Volkswagen Transportbil

Köpa Volkswagen Transportbilar på Wahlstedts Bil i Motala

Sveriges populäraste transportbilsmärke med en överlägsen marknadsandel. Här hittar du de bästa transportlösningarna med modeller för leveranser, transportörer, multifunktionsfordon, husbilar och pickupbilar. Välj bland modeller som Caddy, Transporter, California, Multivan och Crafter.

Frågor längs vägen? Våra säljare hjälper dig

Modeller Volkswagen Transportbilar

Är du ute efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Hitta din nya bil hos Volkswagen Transportbilar. Med sitt stora modellutbud finns det något som passar alla, så som en ny Caddy, Crafter eller Transporter. 

Vi hjälper dig hela vägen.

Caddy Personbil

Nya Caddy är omarbetad från grunden och lyser med ett helt nytt självförtroende. Den är precis lika pålitlig, flexibel och ekonomisk som vanligt – men är nu ännu bättre förberedd på vad än din vardag erbjuder. Plats för upp till 7 personer.
Caddy personbil läs mer

Caddy Cargo

Oavsett om du jobbar inom budtjänst, hantverk, leveransservice eller bygg förtjänar du ett riktigt bra hantverk. När vi konstruerade nya Caddy Cargo tummade vi inte ett tum på kvaliteten. Säg hej till Sveriges populäraste transportbil.
Caddy Cargo läs mer

California

California är en smidig campingbil med smarta lösningar, intelligenta infotainmentsystem och avancerade assistanssystem. Här kan upp till fyra personer sova bekvämt, samtidigt som ni upptäcker världen.
California läs mer

Caravelle

Caravelle är ett perfekt alternativ när man behöver skjutsa många människor och mycket bagage. Minibussen har åtta säten som standard och finns med nio säten som tillval.
Caravelle läs mer

Crafter

Crafter togs fram med hjälp av tusentals intervjuer med förare. Den lätta lastbilens överlägsna kombination av användarvänlighet, mångsidighet och komfort lyser igenom och har prisats flera gånger internationellt.

Crafter läs mer

Grand California

Grand California är ett rullande semesterhem, fylld med smarta lösningar och ett riktigt badrum. Dessutom bjuder Grand California på säkra och personbilslika köregenskaper.
Grand California

Multivan

Multivan 6.1 lever vidare för dig som har behov för 4MOTION fyrhjulsdrift. Uppgraderad med vassare design, upp till 20 assistanssystem och digitala uppkopplade tjänster. En sofistikerad tuffing för alla årstider och väglag.
Multivan läs mer

Nya Multivan

Byggd som en personbil från grunden med all den senaste tekniken, inklusive möjligheten att få den som laddhybrid. Ny Multivan är för dig som vill ha komfort och utrymmen, utan att kompromissa med körglädjen.
Nya Multivan läs mer

Transporter

Transporter har sitt arv i den klassiska Folkabussen, men är förstås idag fylld med modern teknik, komfort och säkerhet. Valet för företagare med höga krav på sin transportbil.
Transporter läs mer

ABT e-Caddy

ABT e-Caddy är en eldriven variant av Sveriges populäraste transportbil. Det stora lastutrymme från Maxi-versionen är intakt, lastvikten är cirka ett halvt ton och dragvikten 750 kg.
ABT e-Caddy läs mer

ABT e-Transporter

Elversionen av Transporter lastar närmare ett ton och kan dra 1.500 kg. Med snabbladdare tar det en lunchrast att fylla batteriet igen.
ABT e-Transporter läs mer

e-Crafter

e-Crafter passar perfekt för uppdrag i stadsmiljö, där den smidigt och utsläppsfritt tar sig runt med paket, byggnadsmaterial eller annat.
e-Crafter läs mer

VW Transportbilar - Kontakt säljare

Nicklas Söderberg

Märkeschef VW Transporter
Key Account VW
Säljare begagnade bilar 

Telefon: 0141-21 60 44
E-post: nicklas.soderberg@wahlstedtsbil.se

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.