VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Köp bil / Köpa Volkswagen Transportbil / Volkswagen Transportbilar erbjudande

Volkswagen Transportbilar erbjudande på Wahlstedts Bil i Motala

Är du på jakt efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Ta då del av våra kampanjer på Volkswagen Transportbilar nedan, eller se hela sortimentet för Volkswagen Transportbilar här.Välkommen in och provkör din nya Transportbil hos oss på Wahlstedts Bil i Motala!

Nya Caddy Cargo

Ett riktigt bra hantverk sitter i detaljerna

FÖRETAGSLEASING: 2.195 kr/mån

Volkswagen Företagsleasing exkl moms 36 mån, 1 000 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2021). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer.

Transporter Proline Edition

Även saker som är perfekta går att ta till en högre nivå
FÖRETAGSLEASING: 2.695 kr/mån

Volkswagen Företagsleasing exkl moms 36 mån, 1 000 mil/år, 30% särskild leasingavgift, 47% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta.

Nya ID. Buzz och ID. Buzz Cargo

Nu är de äntligen här, ID. Buzz och ID. Buzz Cargo har haft sin världspremiär.
Om du vill ta del av världspremiären kan du titta på en video från den här!

Volkswagen ID. Buzz

I över 70 år har folkabussen inspirerat människor runt om i världen. Med samma inspiration som grund har vi utvecklat ID. Buzz för en ny elektrisk era. En folkabuss för hela familjen och alla typer av äventyr.

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Nästa generations transportbil visar vägen framåt med 100% eldriven mobilitet för alla typer av företag. En bil som använder varje kubikcentimeter av sitt utrymme för att ge dig mer plats för det ditt arbete kräver.

Köp en Volkswagen Transportbil

Är du på jakt efter en skåpbil, familjebil eller en transportbil? Vi erbjuder ett brett utbud av Volkswagen Transportbilar för att du som kund ska vara säker på att hitta den bästa transportbilen för dig. 
Välj mellan populära modeller som Caddy, Transporter och Amarok och anpassa sedan bilen efter dina behov. Alla VW transportbilar finns i flera versioner med olika motoralternativ och utrustningsmöjligheter. 

Volkswagen All-in 

Denna finansieringslösning har tagits fram för att göra det så enkelt som möjligt för företag med en eller flera transportbilar. Genom All-in samlas kostnaderna för alla transportbilar på en faktura. 
Fördelar med Volkswagen All-in 
• Konkurrenskraftiga erbjudanden på finansiering, serviceavtal och försäkring med allt på en faktura.
• Generösa garantier – Tre års garanti, MaxiMil driftgaranti upp till fem år, Mobilitetsgaranti och 12 års garanti mot genomrostning.
• Gratis lånebil – Med Volkswagen All-in har du som Volkswagenägare möjlighet att boka en gratis lånebil när din egen är på service.
Undrar du något om våra transportbilar går det bra att kontakta våra säljare på Wahlstedts Bil så hjälper vi dig.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster som står för tradition, nytänkande och kvalitet.
Kvalitet är att vi levererar en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar.
Detta kräver hög kompetens, att varje medarbetare har engagemang och rätt förutsättningar att ta ansvar för sitt arbete.
Samarbete mellan alla medarbetare ger ökad kvalitetsmedvetenhet och en helhet i verksamheten vilket är en förutsättning för vår fortsatta utveckling och framtid.

Motala 10 april 2019, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se