VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Köp bil / Köpa Audi / Audi erbjudande

AUDI erbjudande på Wahlstedts Bil i Motala

Ta del av våra aktuella erbjudande på Audi! Här kan du som vill ha en premiumbil med stark motor, eller elbil med hög prestanda, hitta din nya bil. Du kan också ta del av hela Audis modellsortiment här. 

Välkommen in till oss för att provköra din nya Audi!

Kontakta våra Audi säljare här!

Köp din nya Audi

Audi- sofistikerad, sportig och innovativ 

På Wahlstedts Bil i Motala har vi ett noga urval av Audibilar. Audi är ett populärt märke på grund av sitt sportiga arv och sina starka motorer. Att köpa Audi innebär också för många en trygghet på grund av sin premiumkänsla. Välj den modell som passar just dig och lägg sedan till den utrustningsnivå som du behöver. Vi erbjuder olika sätt att finansiera din bil på – oavsett om du vill köpa din bil som privatperson eller företag. 

Att äga sin egen bil passar dig som vill: 

• Ta eget ansvar för ditt bilägande.

• Kunna hantera och bestämma över bilens skick.

• Ha kontroll över och äga bilens värde.

• Kunna köra precis så långt som du vill.

Privatleasing Audi 

Vi erbjuder privatleasing på Audi, ett alternativ för dig som kund som inte är i behov av att äga din bil. Det innebär att du som kund endast betalar för nyttjandet av bilen under en avtalad tid och med en bestämd körsträcka. 
Fördelar med Audi privatleasing är: 

• Ingen kontantinsats – Vid privatleasing finns det inget krav på kontantinsats.

• Inget ägande – du behöver aldrig fundera över bilens framtida värde, efter avtalstiden lämnar du tillbaka bilen till din återförsäljare på Wahlstedts Bil.

• Du väljer avtalstid – Vanligtvis är avtalstiden mellan 24–36 månader men det finns även möjlighet till annan avtalstid.

• Månadsbetalning – du betalar en leasingavgift för nyttjandet baserat på hur bilen används, avtalstid, bilmodell samt planerad körsträcka.

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.