VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Om oss / Lediga tjänster

Jobba hos oss

Lediga Tjänster

Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen.
Wahlstedts Bil AB är idag, med 72 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.

Ekonomiassistent sökes

Är du serviceinriktad, noggrann och har en positiv inställning?  Då kan detta vara din nya arbetsplats!
Arbetsuppgifter
I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för vår kund- och leverantörsreskontra, men även arbeta med löpande bokföring, avstämningar i månadsbokslut samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen. Rollen innefattar även arbete på vår biluthyrning  
I rollen som ekonomiassistent ingår du i Redovisning och administration teamet som består av sex personer. 
Kvalifikationer
Vi söker dig med en gymnasial utbildning inom ekonomi alternativt en KY-utbildning med ca 3-4 års erfarenhet med liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Excel och Word, men är inte rädd för att lära dig nya system. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift.
Personliga egenskaper
Du är noggrann i ditt dagliga arbete men även analytisk, hjälpsam, flexibel samt stresstålig då det kan förekomma toppar som kräver lite extra. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och samarbeta med kollegorna inom företaget. Då vi dagligen har kontakt med våra kunder bör du vara en social och utåtriktad person. 
Omfattning och tillträde
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med sex månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt. Placeringsort Motala, Vintergatan 17.
Ansökan
Din ansökan skickar du till susanne.willen@wahlstedtsbil.se dit du även vänder dig för eventuella frågor om tjänsten. Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 30 november 2022. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 
Vi har valt att genomföra denna rekrytering i egen regi och kontakt med rekryteringsföretag undanbedes vänligt men bestämt. 
Varmt välkommen med din ansökan!

Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen.
Wahlstedts Bil AB är idag, med 72 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.

Servicetekniker och skadetekniker personbilar / transportbilar med erfarenhet sökes till familjärt bolag med starka varumärken i vackra sjöstaden Motala.

Som servicetekniker hos oss arbetar du med service- och underhållsarbete i första hand, men reparationsarbeten kommer också att förekomma. Vi är ett företag med låg personalomsättning som gärna vidareutvecklar vår personal. 

Du har kundens behov som främsta utgångspunkt i ditt arbete och vi ser gärna att du har en noggrann läggning samt en hög flexibilitet för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, information och förändringar som kan komma.
Vi är i en spännande tid med digitalisering och elektrifiering av våra produkter, vilket innebär att vi söker dig med högt engagemang och en klar vilja att utvecklas tillsammans med oss.
Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Vi ser att du har en tre-årig fordonsteknisk utbildning inom fordon samt minst 1 års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av våra märken och Automaster eller Odis så ser vi det som en klar fördel. Du har givetvis körkortsbehörighet B och en god datorvana. Har du även erfarenhet av arbete med elbilar och HVT behörighet är detta mycket meriterande.
Skriv en kort text om varför du söker tjänsten och bifoga CV till: mattias.bjorklund@wahlstedtsbil.se. Önskat tillträde är så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. 
Vi ser fram mot just din ansökan!
Vi har valt att genomföra denna rekrytering i egen regi och kontakt med rekryteringsföretag undanbedes vänligen med bestämt.

.............................

Som skadetekniker personbilar / transportbilar hos oss får du chansen att arbeta med ett riktigt hantverk. Du klarar av att arbeta självständigt med alla typer av skadearbeten inklusive rikt- och bänkjobb. Har du även erfarenhet av arbete med vindrutebyten eller av elbilar och HVT behörighet är detta mycket meriterande.

Vi är ett starkt team som alltid vill leverera hög kvalité med kundens bästa i fokus, på Wahlstedts har vi låg personalomsättning och vi vidareutvecklar gärna vår personal. 
Du har en noggrann läggning samt en hög flexibilitet för att kunna anpassa dig efter nya instruktioner, information och förändringar som kan komma. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Självklart har du en relevant fordonsteknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet. Har du erfarenhet av våra märken och Automaster eller Odis så ser vi det som en klar fördel. Du har givetvis körkortsbehörighet B och en god datorvana. 
Skriv en kort text om varför du söker tjänsten och bifoga CV till: dusan.novakovic@wahlstedtsbil.se. Önskat tillträde är så snart som möjligt. Intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten kan tillsättas tidigare. 
Vi ser fram mot just din ansökan!
Vi har valt att genomföra denna rekrytering i egen regi och kontakt med rekryteringsföretag undanbedes vänligen med bestämt.

Vi har alltid behov av engagerade medarbetare

Skicka gärna ett meddelande till Mauritz Wahlstedt här:
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se