VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / Om oss / Sociala medier

Sociala medier

Facebook
Det är viktigt för oss att hålla kontakten och höra vad du som kund tycker och tänker. Därför finns vi på facebook.
På facebook kan du kommentera och påverka men också ta del av tips och nyheter från bilmarknaden. Med jämna mellanrum aktiverar vi sidan med riktigt bra erbjudanden, tävlingar och mycket mer.
Det enda du behöver göra är att trycka på länken här nedanför och sedan trycka på Gilla- knappen högt upp i bild.

Adress: www.facebook.com/Wahlstedts-Bil-145717215507550

Vi är medvetna om de utmaningar som skapas i samband med användning av sociala medier och vi vet att vi också måste lära längs vägen för att hitta det bästa sättet att använda dessa kanaler på. Men vi kommer att lyssna, lära och svara
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.