Hem / SCANIA / Servicetjänster / Classicavtal

Classicavtal

Har du en Scania äldre än 7 år?

Då är detta ett perfekt sätt att underhålla bilen så den fortsätter att rulla i många år till.

Detta ingår i ett classicavtal:

2st service per år som inkluderar bla. byte av motorolja + filter, byte bränslefilter, chassismörjning, kontroll av batterier och bromsar mm. Totalt ca 40 kontrollpunkter.

I den ena servicen ingår även byte av motorluftfilter, lufttorkaren och bromsprov.

Du väljer själv när på året servicen skall utföras, och du väljer hur du vill betala månad, kvartal eller allt på en gång. Du kan också lägga till extra saker (mot pristillägg) som skall utföras när du är på verkstaden, tex smörjning kran/lastväxlare/tipp/släpvagn, färdskrivarkontroll, lasermätning eller alkolåskalibrering.
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 
Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
  

Detta uppnår vi genom att:


- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer. 
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.