VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Hem / SCANIA / Om oss / Om Wahlstedts Bil AB

Om Wahlstedts Bil AB

Wahlstedts Bil är ett privatägt företag i andra generationen som ägs av Mauritz Wahlstedt.
Den tredje generationen i familjen Marcus och Isabelle jobbar även inom företaget. 

Robert Wahlstedt övertog agenturen för Volkswagen och Scania andra maj 1964 och styrde verksamheten från Fabriksgatan i Motala. Sedan 1973 finns vi på Vintergatan där verksamheten utvecklats och successivt kunnat expandera.

Wahlstedts Bil AB inklusive dotterbolaget Wahlstedts Lastbilar AB är auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Våra fastigheter där vi bedriver verksamhet ingår i fastighetsbolaget Agneshög Fastigheter AB (exkl. Skoda där vi har en extern hyresvärd). Vi har 73 anställda och har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet.

Utomordentligt nöjda kunder

Hos oss ska du få ett förstklassigt kundmöte och ekonomiskt bilägande. När du besöker oss möts du av hjälpsam och engagerad personal liksom ett intressant utbud av nya och begagnade bilar. Nöjda kunder är något som gör oss glada och ger oss positiv energi att utvecklas vidare. Skulle vi inte motsvara dina förväntningar vill vi att du hör av dig.

ISO-certifierade för Miljö och Kvalitet

Genom kontinuerlig utbildning av personalen skapas ständiga förbättringar. Wahlstedts verksamhet präglas av kompetenshöjande och personalstimulerande åtgärder samt av stor miljöomsorg. Våra anläggningar ska så långt det är ekonomiskt möjligt utnyttja den senaste tekniken för miljöriktig hantering i verksamheten och i hanteringen av avfall från anläggningen. Vi är naturligtvis certifierade enligt ISO 14001 och 9001. Läs mer under rubriken "Miljö och Kvalitet" till vänster.

Vi hälsar dig varmt välkommen till oss.

Mauritz Wahlstedt verkställande direktör. 

Wahlstedts Lastbilar AB
Org nr 559443-9464
Företaget har sitt säte i Motala

Leverantör hos Wahlstedts Lastbilar AB.

Fr.o.m. 1/1 2024 är verksamheten för tunga sidan i ett eget bolag till Wahlstedts Bil. Företaget namn är Wahlstedts Lastbilar AB. Ni som leverantör måste därför använda rätt fakturaadress och referensnummer på fakturan.  

Ny fakturaadress:

Wahlstedts Lastbilar AB 
Fack 110247 R011  
106 54 Stockholm

PDF-faktura mejladress: bitsdata.mailinvoice@postenscanning.se
OBS! Endast en faktura (inkl. bilagor} per PDF-fil samt att ovanstående adress ska framgå av fakturan. OBS! Leveransadress oförändrad, vi kan inte ta emot gods på ovanstående adress.

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 

Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
 

Detta uppnår vi genom att:
 

- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer.
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.