Hem / SCANIA / Om oss / Lediga tjänster Scania

Lediga tjänster

Wahlstedts Bil AB är auktoriserad återförsäljare för Volkswagen, Skoda, Audi samt Scania Lastbilar i västra Östergötland med Motala som centralort. Vi är 72 anställda och omsätter ca 370 miljoner.

Vi söker en Lastbilsmekaniker till vår lastbilsverkstad.

Arbetsuppgifter

Arbetet omfattar alla förekommande reparations-och servicearbeten inom lastbilar, bussar, släp och påbyggnationer.

Din bakgrund

Fordonsteknisk utbildning. Arbetserfarenhet från lastbilar, bussar, lantbruksmaskiner, släp eller elektronik inom tunga sidan. Dina personliga egenskaper är att du har ansvarskänsla, engagemang, noggrannhet, datorvana och att du kan arbeta självständigt och som i grupp. Du har minst B-körkort, gärna fler behörigheter.

Vi erbjuder

Du får jobba med ett av världens bästa och finaste varumärken inom branschen. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och bekostar utbildning för C-körkort om så behövs. Vi ger dig en trivsam arbetsmiljö med duktiga kolleger inom reservdelar, verkstad och försäljning.
Vi ser fram emot att du kan skicka in en ansökan alt. att du ringer vår servicemarknadschef Owe Eriksson på te. 0141–20 25 16. Rekryteringen sker löpande så kontakta oss så snart du kan.
Välkommen!
Hos oss på Scania Wahlstedts Bil AB finns en variation av yrkesområden. 
Alla har de en sak gemensamt -förstklassig service och ett starkt kundfokus.

Vi har alltid behov av engagerade medarbetare

Skicka gärna ett meddelande till Mauritz Wahlstedt här:
Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 
Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
  

Detta uppnår vi genom att:


- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer. 
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.