Hem / SCANIA / Verkstad/Reservdelar

Verkstad / Reservdelar

Verkstad

På Scania arbetar vi tillsammans med att se till att var du än är, vad som än händer, kan du lita på oss. Vi erbjuder ett urval av individuellt skräddarsydda avtal för lastbil, buss, och motorer. Oavsett vilken typ av verksamhet du har kommer vi att kunna hjälpa dig. De bästa fordonen och motorerna förtjänar den bästa servicen, så vi har utformat vårt utbud av serviceerbjudande för att tillhandahålla just detta. 
 

Och vad gör oss så speciella? Vår kunskap. Vi känner ditt fordon bättre än någon annan. Våra medarbetare är utrustade med den senaste utbildningen, utrustningen och tekniken vilket innebär att du kan vara säker på att du får det bästa värdet för pengarna och den bästa drifttiden för din verksamhet.

Reservdelar

Våra experter ser till att du får råd, underhåll och reservdelar av högsta kvalitet när du behöver dem. Vi vet vad det innebär med stillestånd för din verksamhet och vårt heltäckande logistiknätverk säkerställer att alla Scania-delar är tillgängliga för snabb leverans.

  Ingen verksamhet är den andra lik. Olika vägar, körstilar och miljöer påverkar slitaget på dina fordon. Vi skräddarsyr underhållsplaner som passar din verksamhet, säkerställer maximal drifttid, ökar produktiviteten samt minskar störningar i din dagliga drift.
Jannike Lundbom

Reservdelsansvarig  
0141-21 60 32 
Contact: jannike.lundbom@wahlstedtsbil.se

Mikael Öreteg

Reservdelsman 
0141-21 60 45 
Contact: mikael.oreteg@wahlstedtsbil.se

Emil Friberg

Kundmottagare

Telephone: 0141-22 76 52 
Contact: emil.friberg@wahlstedtsbil.se

Tobias Ingesson

Kundmottagare   
0141-21 60 35
Contact: tobias.ingesson@wahlstedtsbil.se

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 
Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
  

Detta uppnår vi genom att:


- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer. 
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.