Hem / SCANIA / Försäljning / Elektrifiering

Den svenska ellastbilen

I över 130 år har Scania utvecklat transportlösningar för människor och gods. Vi utvecklas ständigt genom kunskap, nyfikenhet och samarbeten. Vår ambition är att bygga den svenska ellastbilen med grönt svenskt stål, aluminium och gjutjärn, och gröna batterier. Tillsammans med Northvolt säkrar vi arbetstillfällen i Sverige och bidrar till att vi kan ligga i framkant när det gäller forskning på grön teknik.

Scanias målsättning är att minst hälften av vår globala försäljning ska bestå av helelektriska fordon år 2030. Förutom att vi lägger hälften av vår forskning- och utvecklingsbudget på elektrifiering har vi under 2023 investerat i en ombyggd produktionslina, invigt en batterifabrik och ett batterilabb för test och utveckling av batterier, och börjat byggandet av en testbana för elektrifierade och självkörande fordon i Södertälje. Följ med oss på resan.

Kvalitetspolicy

Wahlstedts Bil AB marknadsför och erbjuder produkter och tjänster för mobilitet som står för tradition, nytänkande och kvalitet. 
Vi har som målsättning att utveckla och bibehålla kvaliteten på en sådan nivå att den av kunder, leverantörer och andra intressenter uppfattas som marknadens bästa.
  

Detta uppnår vi genom att:


- Leverera en skräddarsydd lösning i rätt tid, och därigenom möter kundens förväntningar samtidigt som vi ständigt utvecklar och förbättrar våra tjänster och anpassar dem för att upprätthålla hög kvalité. 
- Utveckla medarbetarnas kompetens och engagemang för att säkerställa hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att se ett helhetsperspektiv. 
- Säkerställa att mandat och befogenheter tillsammans med ansvar delegeras ut på ett anpassat sätt till den enskilde medarbetaren, så att denne kan ta ett personligt ansvar för utförda arbeten och tjänster.  
- Fortlöpande förbättra våra processer genom att utarbeta konkreta mål och handlingsplaner samt regelbundet följa upp verksamheten. 
- Ställa relevanta kvalitetskrav på våra leverantörer. 
- Följa gällande lag- och standardkrav som gäller för verksamheten och våra intressenter.

Motala 28 april 2022, Mauritz Wahlstedt, VD

VW AUDI SKODA VW Transportbilar bilar Wahlstedts Bil i Motala

Besöksadress: Vintergatan 16-17, 591 32 Motala  |  Postadress:  Box 234, 591 23 Motala  |  Tel: 0141-21 60 30  |  Fax: 0141-21 96 50  |  E-post: wahlstedtsbil@wahlstedtsbil.se
Vi reserverar oss  för ev. felskrivningar.